Lázeňské pobyty

TERMÁLNÍ LÁZNĚ Velké Losiny jsou místem, kde znovu nabudete a upevníte svoje zdraví.

Nabízíme lázeňské pobyty zaměřené na léčbu nemocí - pohybového aparátu, kožní, neurologické, oběhové a onkologické v remisi, popis nemocí.

Léčebné lázeňské pobyty jsou pod dohledem lékaře TERMÁLNÍCH LÁZNÍ, který stanovuje léčebný plán na základě zdravotního stavu klienta.

Pro lepší léčebný efekt doporučujeme lázeňské léčebné pobyty min. na 2 týdny.

CENOVÝ HIT

Nabídka je platná pro všechny pobyty.

  • 14 dnů za cenu 13 dnů
  • 21 dnů za cenu 19 dnů
  • 28 dnů za cenu 25 dnů

lázeňské léčebné pobyty

Lázně na zkoušku

ELIŠKA Velké Losiny

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 2.800 Kč na lékařskou konzultaci a lázeňské procedury, včetně vstupu do termálního bazénu (60 min.).

Vyzkoušejte pobyt v lázních a zjistíte, že více než chemie Vám pomůže léčivá síla čistého přírodního zdroje. Zdraví spočívá v prevenci a posílení imunity. Teprve vlastní zkušenost vám pomůže odkrýt tajemství pravé relaxace v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké...

-15%
17 150 Kč
od 14 578 Kč / 7 nocí / os.

Týden pro zdraví

ELIŠKA Velké Losiny

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 3.500 Kč na lékařskou konzultaci a lázeňské procedury, včetně vstupu do termálního bazénu (60 min.).

Dopřejte si víc než dovolenou v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny a nechejte se hýčkat rukama našich profesionálů. Výběr lázeňských procedur si můžete zvolit sami nebo vám poradíme.

od 17 850 Kč / 7 nocí / os.

Pobyt pro seniory

ELIŠKA Velké Losiny

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 4 200 Kč na vstupní vyšetření a procedury stanovené lékařem, včetně vstupu do termálního bazénu (60 min.)

Lázeňský pobyt pro klienty v seniorském věku, kteří chtějí posílit své zdraví. Skladbu procedur stanovuje lékař na základě zdravotního stavu klienta.Pečujte o své zdraví v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny.

od 18 550 Kč / 7 nocí / os.

Komplexní kúra

ELIŠKA Velké Losiny

Ubytování, plná penze, kredit 4.900 Kč na vstupní vyšetření a procedury stanovené lékařem, včetně vstupu do termálního bazénu (60 min.).

Cílená lázeňská léčba onemocnění pohybových, neurologických, kožních, oběhových a onkologických. Léčebný lázeňský pobyt nahrazující komplexní lázeňskou péči. Základem programu je odborná fyzioterapie, reflexní léčba a vodoléčba.

od 19 250 Kč / 7 nocí / os.

Potřebujete poradit?

Pomůžeme vám vybrat vhodný lázeňský pobyt v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny.

Získejte odbornou konzultaci zdarma v oboru lázeňství.

PORADNA LÉKAŘE