Rezervace

Na této stránce naleznete bližší informace o rezervaci pobytu v našich hotelech a obchodní podmínky platné pro lázeňskou společnost Lázně Velké Losiny, s.r.o., kam patří lázeňský hotel ELIŠKA, lázeňská vila GAZÁRKA a wellness hotel DIANA Velké Losiny.

On-line rezervace - pohodlně a okamžitě

Výhodou on-line rezervace ubytování je jeho rychlost, jednoduchost a přehlednost. V on-line rezervačním systému můžete zjistit volný termín a  aktuální cenu vybraného pobytu, v případě zájmu rezervaci ubytování dokončit a rovnou i zaplatit kartou přes zabezpečenou platební bránu.

Nezávazná poptávka

Vybraný pobyt a termín můžete odeslat formou nezávazné poptávky, kterou naleznete v detailu pobytu. Nezávazná poptávka bude zpracována a odeslána na Váš email do 24 hod.

Obchodní podmínky

Těmito všeobecnými obchodními podmínkami se řídí jednání mezi klientem a ubytovatelem, které není upraveno odchylně individuální smlouvou.

Vyřizování stížností

Stížnost může podat každý klient proti postupu poskytovatele při poskytování zdravotních služeb nebo proti činnostem souvisejících se zdravotními službami poskytovatele, proti kterému směřuje.