Termální lázně Velké Losiny

Hotely v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny se nacházejí v rozlehlém lesoparku se vzácnými stoletými stromy a vzácnými dřevinami. Lázeňský resort TERMÁLNÍ LÁZNĚ Velké Losiny tvoří 4 lázeňské hotely, 1 wellness hotel a unikátní termální park TERMÁLY LOSINY. Ubytování v lázních Velké Losiny si můžete vybrat v pokojích kategorie superior nebo standard. Pro rodiny s dětmi doporučujeme ubytování v nedalekém Wellness hotelu DIANA.

Lázeňský HOTEL Eliška

Lázeňský hotel Eliška

Ubytování v pokojích kategorie superior.

Hlavní hotel TERMÁLNÍCH LÁZNÍ Velké Losiny. Hotel nabízí komplexní služby pod jednou střechou a je určen především pro lázeňské hosty, seniory a klienty zdravotních pojišťoven.


Wellness hotel DIANA

Wellness hotel DIANA

Ubytování v pokojích kategorie standard.

Wellness hotel DIANA je součástí TERMÁLNÍCH LÁZNÍ Velké Losiny, nachází se cca 1,5 km od lázeňského areálu na okraji lesa s výhledem na hřebeny Jeseníků. Hotel nabízí komplexní služby pod jednou střechou. Hotel je určen pro aktivní dovolenou, rodiny s dětmi a firemní akce.


Lázeňské sanatorium Šárka

Lázeňské sanatorium Šárka

Ubytování v pokojích kategorie standard plus.

Lázeňské sanatorium ŠÁRKA je určené pro klienty zdravotních pojišťoven. Nabízí komplexní služby pod jednou střechou, balneoprovoz s vnitřním termálním bazénem, restauraci pro lázeňské hosty. Lázeňské sanatorium Šárka je bezbariérové s výtahem.


Lázeňská vila Gazárka

Lázeňská vila GAZÁRKA

Ubytování v pokojích kategorie standard.

Lázeňská vila GAZÁRKA je v současné době vyhrazena pro dětskou klientelu zdravotních pojišťoven. Na stravu a procedury se dochází do lázeňského sanatoria Šárka (cca 5 min. chůze).


Lázeňský dům Chaloupka

Lázeňský dům Chaloupka

Ubytování v pokojích kategorie standard plus.

Lázeňský dům Chaloupka se nachází v klidné části lázeňského parku. Je vyhrazen pro klienty zdravotních pojišťoven a částečně pro klienty samoplátce. Na stravu a procedury se dochází do hlavního hotelu ELIŠKA (cca 5 min. chůze).

 

MAPA RESORTU

Mapa areálu