Jarní nabídka

Přichází jaro a s ním nejenom slunce a teplo, ale také ideální podmínky pro pobyt v lázních Velké Losiny. Pokud hledáte ideální místo pro odpočinek a načerpání nových sil, máme pro Vás skvělou nabídku!

Nabízíme jarní pobyty v našich lázních v krásném prostředí. U nás si můžete užít klidné a relaxační dny plné aktivit, které Vám nabídnou nezapomenutelný zážitek.

Jaro je tu jen krátkou chvíli, tak neváhejte a přijďte si užít příjemný pobyt.

Neváhejte a rezervujte si pobyt co nejdříve a užijte si jaro v plné kráse!

50% SLEVA NA VSTUP DO TERMÁLNÍHO PARKU

ke všem pobytům pro ubytované hosty ve Wellness hotelu DIANA Velké Losiny.

WELLNESS HOTEL DIANA

Jarní regenerace

DIANA Velké Losiny

Ubytování na 2, 3 a 5 nocí, polopenze, kredit na procedury, pitný režim a vyvážená strava, volný vstup do hotelového wellness centra.

Očistěte na jaře tělo i duši! Pobyt spojený s odpočinkem, ale i s aktivním přístupem k vlastnímu zdraví a duševní pohodě. Na jaře se vše probouzí k životu. Pokud chcete i vy vykročit do jarního období jako nový člověk, nastartujte své tělo jarní detoxikací, kterou u...

-10%
5 350 Kč
od 4 815 Kč / 2 noci / os.

Termály naplno

DIANA Velké Losiny

Ubytování na 3 - 7 nocí, polopenze, kredit 150 Kč/noc na procedury, vstupy do termálního parku, volný vstup do wellness centra.

Přijeďte s celou rodinou na dovolenou do Jeseníků a užijte si naplno TERMÁLY LOSINY. Ubytujte se ve Wellness hotelu DIANA a získejte zajímavé slevy a bonusy do termálního parku ve Velkých Losinách.

od 6 600 Kč / 3 noci / os.

LÁZEŇSKÝ HOTEL ELIŠKA

Lázně na zkoušku

ELIŠKA Velké Losiny

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 2.800 Kč na lékařskou konzultaci a lázeňské procedury, včetně vstupu do termálního bazénu (60 min.).

Vyzkoušejte pobyt v lázních a zjistíte, že více než chemie Vám pomůže léčivá síla čistého přírodního zdroje. Zdraví spočívá v prevenci a posílení imunity. Teprve vlastní zkušenost vám pomůže odkrýt tajemství pravé relaxace v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké...

od 17 150 Kč / 7 nocí / os.

Týden pro zdraví

ELIŠKA Velké Losiny

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 3.500 Kč na lékařskou konzultaci a lázeňské procedury, včetně vstupu do termálního bazénu (60 min.).

Dopřejte si víc než dovolenou v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny a nechejte se hýčkat rukama našich profesionálů. Výběr lázeňských procedur si můžete zvolit sami nebo vám poradíme.

od 17 850 Kč / 7 nocí / os.