Poradna lékaře

Máte zdravotní potíže a uvítáte konzultaci odborníka v oblasti lázeňské léčby? Chcete se začít starat o své zdraví a nevíte si rady s vhodným výběrem lázeňských služeb?

Pošlete svůj dotaz do poradny a lázeňský lékař Vám pomůžeme s vhodným výběrem lázeňské léčby. Získejte odbornou konzultaci zdarma.

Poslat dotaz lékaři

Přihlášením k odběru novinek a obchodních nabídek souhlasím s tím, že pro tento účel bude společnost Lázně Velké Losiny, s. r. o., Lázeňská 323, 788 15 Velké Losiny, IČ: 28561813 po dobu 10 let zpracovávat údaje o mém jménu, příjmení a e-mailové adrese. Svůj souhlas mohu kdykoliv odvolat e-mailovou zprávou zaslanou na marketing@lazne-losiny.cz.
Informace o zpracování osobních údajů

  

Dotazy hostů a odpovědi lékaře

11. 6. 2020

Dotaz
Chtěla jsem se informovat o vhodné lázeňské léčbě, trápí mě krční páteř a kyčelní klouby. Prosím, doporučte mi procedury na týdenní pobyt. Manžela trápí rameno a při rychlé chůzi ho chytají křeče do nohou.

Odpověď...


16. 5. 2019

Dotaz
Dobrý den, je vhodné u vás absolvovat koupele a bazén 6 týdnů po zjištění žilní trombozy DK, při léčbě Warfarinem? Děkuji za odpověď. Bártová

Odpověď lékaře
Dobrý den paní Bártová, udáváte, že se léčíte Warfarinem,...


5. 12. 2018

Dotaz
Mám dotaz ohledně lázeňské rehabilitační péče, zda je možné ji i u Vás postoupit. Jsem parkinsonička již 13 let plně soběstačná, ročník 1960. Děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď lékaře
v Termálních Lázních Velké Losiny...


9. 4. 2018

Dotaz
Manžel má lupenku a to jen na hlavě, ve vlasech. Nabídnete mi nějakou koupel, zábal atd., kromě termálního bazenu, který se chystáme navštívit?

Odpověď lékaře
Chtěla bych Vám sdělit, že v Termálních lázních Velké Losiny...


23. 10. 2017

Dotaz
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by byla pro mne vhodná lázeňská léčba v lázních Velké Losiny - dříve koleno plastika vazu, bolesti zad, nyní aktuální stav po zlomenině kotníku, po rehabilitacích. Prosím o sdělení rehabilitační...