O TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny

Více jak 450 let historie TERMÁLNÍCH LÁZNÍ Velké Losiny.

Vzhledem k dlouholeté historii již od 16. století patří mezi nejstarší a nejznámější moravské lázně.

Svůj věhlas si lázně získaly jak pro léčebné výsledky a jedinečné sirné termální prameny, tak pro svou příjemnou polohu v podhůří Hrubého Jeseníku.

Termální lázně jsou zasazeny do nádherného prostředí 40ha lázeňského lesoparku se stoletými stromy a vzácnými dřevinami. V jarním období rozkvetlé azalky a rododendrony.

Komplex lázní tvoří celkem 4 lázeňské domy, 1 wellness hotel a unikátní termální park TERMÁLY LOSINY. Celková kapacita lázní je 352 lůžek.

TERMÁLNÍ LÁZNĚ Velké Losiny jsou členem rodinného řetězce lázeňských hotelů a resortů ROYAL SPA.

Certifikáty kvality

Logo Asociace hotelů a restaurací ČRLogo Asociace hotelů a restaurací ČR

Certifikace Asociace hotelů a restaurací ČR

Certifikace Asociace hotelů a restaurací ČR dle hodnotících kritérií Hotelstars Union jsou jednotné i pro hotely v Rakousku, Německu, Maďarsku, Nizozemí, Švédsku a Švýcarsku.

Lázeňský hotel ELIŠKA je oficiálně certifikován ve třídě hotel****.

Logo ROYAL SPA - Garantováno lékařemGarantováno lázeňským lékařem ROYAL SPA

V TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny Vám garantujeme odbornou lázeňskou péči pod dohledem lékařů a zdravotnického personálu 24 hodin denně.

Lázeňská léčba je založena na využívání přírodních léčivých zdrojů, profesionální rehabilitaci a dlouhodobé zkušenosti v oboru lázeňství a balneologie.

Logo hotel baby friendlyHotel baby friendly

Wellness hotel DIANA Velké Losiny nabízí zázemí, služby a vybavení pro děti. V hotelu jsou připraveni na dětskou návštěvu, o zábavu Vašich dětí se postarají školení animátoři, v době procedur Vám děti pohlídají.

Ocenění lázní

TERMÁLní park zvítězil v soutěži DestinaCe 2016

Termální park TERMÁLY LOSINY získal v soutěži DestinaCZE 2016 prvenství v kategorii Trendy novinky 2016. Celkově se stal čtvrtou nejzajímavější atrakcí celé ČR pro rok 2016.

Ocenění z lázeňského festivalu v Karlových Varech

Společnost ROYAL SPA získala u příležitosti Lázeňského festivalu v Karlových Varech 2010 cenu poroty za vzkříšení TERMÁLNÍCH LÁZNÍ Velké Losiny.

Zvláštní cena "Stavba roku 2010"

TERMÁLNÍ LÁZNĚ Velké Losiny získaly zvláštní cenu "Stavba roku 2010" za rekonstrukci hlavního hotelu ELIŠKA.

Spolupracujeme

Svaz léčebných lázní

TERMÁLNÍ LÁZNĚ Velké Losiny jsou členem Svazu léčebných lázní ČR.

Jeseníky - sdružení cestovního ruchu

Spolupracujeme se sdružením cestovního ruchu Jeseníky v Olomouckém kraji, která usiluje o rozvoj kvality služeb cestovního ruchu v oblasti turistické destinace Jeseníků. Jeseníky pass - zážitková karta pro návštěvníky Jeseníků.

Kudy z nudy

Spolupracujeme s turistickým portálem Kudy z nudy, kde se mimo jiné můžete dozvědět o připravovaných akcích nebo si naplánovat výlet do Jeseníků.

Czech Tourism

Již několik let úzce spolupracujeme s agenturou Czech Tourism, která propaguje Českou republiku doma i ve světe jako atraktivní turistickou destinaci.

Pomáháme dětem - Korunka VELKÉ LOSINY

Úzce spolupracujeme s občanským sdružením Korunka Velké Losiny, které pomáhá nemocným dětem především v Olomouckém kraji a blízkém okolí.