Zimní nabídka

Báječná kombinace lyžování v Jeseníkách a odpočinku v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny. I zima v termálech má své kouzlo. Načerpejte novou energii v unikátním termálním parku TERMÁLY LOSINY v ČR a přijeďte na zimní pobyty do TERMÁLNÍCH LÁZNÍ Velké Losiny v Jeseníkách.

50% SLEVA NA VSTUP DO TERMÁLNÍHO PARKU

ke všem pobytům pro ubytované hosty ve Wellness hotelu DIANA Velké Losiny.

WELLNESS HOTEL DIANA

Nebyl nalezen žádný záznam odpovídající zadaným parametrům.

LÁZEŇSKÝ HOTEL ELIŠKA

Lázeňský relax

ELIŠKA Velké Losiny

Ubytování na 4 nebo 5 nocí, polopenze, lékařská konzultace, 3 lázeňské procedury, 4 x léčebný termální bazén (60 min.).

Pobyt v lázních v průběhu týdne od neděle do pátku. Zbylo Vám ještě pár dnů dovolené? Máme pro vás tip na intenzivní relax v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny v podhůří Jeseníků.

od 9 700 Kč / 4 noci / os.

FIT HARMONY

ELIŠKA Velké Losiny

Ubytování na 5 nebo 7 nocí, plná penze, lékařská konzultace, léčebné procedury a doporučený stravovací režim nutričním terapeutem.

Pobyt pro klienty, kteří si chtějí dopřát individuální přístup, očistit organizmus a zbavit se únavy. Čeká vás komplex relaxace, zdravé stravy a správných životních návyků. Vaše zdraví je naší prioritou.

od 15 500 Kč / 5 nocí / os.

Lázně na zkoušku

ELIŠKA Velké Losiny

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 2.800 Kč na lékařskou konzultaci a lázeňské procedury, včetně vstupu do termálního bazénu (60 min.).

Vyzkoušejte pobyt v lázních a zjistíte, že více než chemie Vám pomůže léčivá síla čistého přírodního zdroje. Zdraví spočívá v prevenci a posílení imunity. Teprve vlastní zkušenost vám pomůže odkrýt tajemství pravé relaxace v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké...

od 17 150 Kč / 7 nocí / os.