Pobyty pro seniory

Chcete posílit své zdraví? Využijte pobyty pro seniory v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny.

Lázeňský lékař Vám doporučí vhodnou lázeňskou léčbu a rehabilitaci na základě vstupního lékařského vyšetření.

Lázeňský pobyt v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny si můžete zpestřit procházkami v parku nebo posezením v kavárně s letní terasou a nabídkou dobré kávy a domácích zákusků.

LÁZEŇSKÝ HOTEL ELIŠKA

FIT HARMONY

ELIŠKA Velké Losiny

Ubytování na 5 nebo 7 nocí, plná penze, lékařská konzultace, léčebné procedury a doporučený stravovací režim nutričním terapeutem.

Pobyt pro klienty, kteří si chtějí dopřát individuální přístup, očistit organizmus a zbavit se únavy. Čeká vás komplex relaxace, zdravé stravy a správných životních návyků. Vaše zdraví je naší prioritou.

od 15 500 Kč / 5 nocí / os.

Týden pro zdraví

ELIŠKA Velké Losiny

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 3.500 Kč na lékařskou konzultaci a lázeňské procedury, včetně vstupu do termálního bazénu (60 min.).

Dopřejte si víc než dovolenou v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny a nechejte se hýčkat rukama našich profesionálů. Výběr lázeňských procedur si můžete zvolit sami nebo vám poradíme.

od 17 850 Kč / 7 nocí / os.

Pobyt pro seniory

ELIŠKA Velké Losiny

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 4 200 Kč na vstupní vyšetření a procedury stanovené lékařem, včetně vstupu do termálního bazénu (60 min.)

Lázeňský pobyt pro klienty v seniorském věku, kteří chtějí posílit své zdraví. Skladbu procedur stanovuje lékař na základě zdravotního stavu klienta.Pečujte o své zdraví v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny.

od 18 550 Kč / 7 nocí / os.

WELLNESS HOTEL DIANA

Pobyt pro seniory

DIANA Velké Losiny

Ubytování na 5 a 7 nocí, polopenze, kredit na volný výběr procedur, volný vstup do wellness centra.

Máte už vyšší věk, ale nicnedělání Vám nic neříká? Právě pro Vás, aktivní seniory, jsme připravili pobyt v Jeseníkách se zajímavými bonusy. Ve Wellness hotelu DIANA si užijete relaxaci při procedurách a vynikající gastronomii.

od 10 250 Kč / 5 nocí / os.