Covid-19

Spousta lidí po vyléčení z Covid-19 trpí následnými zdravotními potížemi, mezi které patří nejen dušnost, ale také únava, bolesti zad, kloubů a svalů a další nepříjemné příznaky. Cítíte-li, že potřebujete nabrat nové síly a dodat energii, přijeďte do našich TERMÁLNÍCH LÁZNÍ Velké Losiny.

lázních pocítíte uzdravující sílu přírodních léčivých zdrojů na vlastní kůži prostřednictvím koupelí, zábalů, inhalací, masáží a mnoha dalších. Vhodnou kombinací lázeňských procedur a nastavením vyvážené pravidelné stravy uděláte ten správný krok k rovnováze Vašeho zdraví.

JAK MI MOHOU POMOCI LÁZNĚ

  • INDIVIDUÁLNÍ LÉČEBNÝ PLÁN

Léčebný plán stanovuje lázeňský lékař na základě zdravotního stavu klienta, který úzce spolupracuje při stanovování a vyhodnocování léčby s fyzioterapeuty a nutričními terapeuty.

  • ZLEPŠENÍ PSYCHICKÉ A FYZICKÉ KONDICE

 Klidné a bezpečné lázeňské prostředí, procházky na čerstvém vzduchu v lázeňském parku a okolí dodají Vašemu tělu novou energii a naberete nové síly.

  • TYPICKÉ LÁZEŇSKÉ PROCEDURY

Inhalace, světelná terapie, nordic walking, dechová cvičení s fyzioterapeutem, koupele, masáže.

NABÍDKA POBYTŮ

Týden pro zdraví

ELIŠKA Velké Losiny

Ubytování na 7 nocí, plná penze, kredit 3.500 Kč na lékařskou konzultaci a lázeňské procedury, včetně vstupu do termálního bazénu (60 min.).

Dopřejte si víc než dovolenou v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny a nechejte se hýčkat rukama našich profesionálů. Výběr lázeňských procedur si můžete zvolit sami nebo vám poradíme.

od 17 850 Kč / 7 nocí / os.

Komplexní kúra

ELIŠKA Velké Losiny

Ubytování, plná penze, kredit 4.900 Kč na vstupní vyšetření a procedury stanovené lékařem, včetně vstupu do termálního bazénu (60 min.).

Cílená lázeňská léčba onemocnění pohybových, neurologických, kožních, oběhových a onkologických. Léčebný lázeňský pobyt nahrazující komplexní lázeňskou péči. Základem programu je odborná fyzioterapie, reflexní léčba a vodoléčba.

od 19 250 Kč / 7 nocí / os.